diumenge, 2 de febrer del 2014

Entrevista a l'Andrea Orozco


-Nom i cognoms: Andrea Orozco López
-Any de naixement: 1991
-Una foto actual:
-Professió o estudis actuals: cursant el grau d’estudis d’anglès i de català a la UAB.
-Perquè va estudiar en aquesta escola? Per proximitat de domicili i perquè la meva germana gran hi anava.
-Pot explicar un o dos records de l’escola que tinguin una importància especial per a vostè? 13 anys a l’escola donen per molts record. Els que més em venen al cap són de la ESO, en especial el viatge a París. Durant tot el curs de 4rt vam fer activitats per recollir diners pel viatge i era complicat que tanta gent (en especial nois i noies de 15 anys) es posessin d’acord. Però al final tot va anar bé i vam poder gaudir del viatge, en especial de les llargues hores que vam passar dintre de l’autocar.
-Conserva alguna amistat de l’escola? Es veuen habitualment? Hi conservo dos grup d’amics i amigues. Ens veiem sempre que podem i recordem anècdotes de l’escola.
-Quines assignatures hi havia? Quina era la seva assignatura preferida?: Català, Castellà, Anglès, Informàtica, Educació Física, Música, Racons, Plàstica, Geometria, Matemàtiques, Càlcul, Crèdit Variable, Naturals, Religió, Socials, Tutoria... Racons a primària m’agradava molt, ho recordo poc, però dividien les activitats en 4 o 5 i en grups, cada setmana els grups feien activitats diferents i recordo que tots teníem sempre ganes que arribes l’activitat d’Informàtica. A mitjans dels 90 era una cosa nova l’ordinador i a casa no era habitual de tenir-ne. En especial el joc ‘Clic’. Per Informàtica recollíem punts del supermercat ‘Condis’ per tenir ordinadors a l’escola. Plàstica i Música també m’agradaven molt.
-Té un record especial d’alguna germana? La germana Milagros, Amèrica, Visitación, Carmen, Camino, la Rosa... Totes eren especials. Recordo que al menjador, quan érem petits i ens portàvem molt bé, de postres ens donaven un osset de llaminadura.
-Té un record especial d’algun professor/a? A parvulari la Muntsa, a primària la Dolors, el Jordi, la Marisa. A l’ESO el Juanjo, la Teresa, el Sebastià, la Rosa Maria, l’Àngels... però sobretot l’Àfrica. Amb ella tots vam notar el canvi de primària a l’ESO. Tot havia de ser correcte. Tenir fulls blancs preparats amb encapçalament i numerats. Boli blau, negre i vermell. I sobretot que ‘mai és quan ni com, és...’.
-Quants alumnes hi havia a la classe? Eren tot nenes o nens i nenes? Portava uniforme? Normalment érem uns 25 (amunt o avall). Nens i nenes. Portàvem la bata de l’escola.
-Quins idiomes va estudiar? Amb quina llengua es feien les classes? Vaig estudiar català, castellà i anglès. Llengua castellana en castellà, anglès en català i anglès i la resta en català.

-Ha canviat molt el pati? Quins jocs feien? Tots els patis han canviat. El petit era més petit i abans una de les parets tenia dibuixos de la Disney. El gran no tenia l’escala d’emergències, i el pati de dalt no tenia un hortet. Jugàvem a saltar la corda, futbol, assajàvem els balls de rítmica o d’aeròbic...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada